Iskola-előkészítés, iskolaérettség-vizsgálat, készségfejlesztés

... hogy az iskolába járás öröm legyen, és ne kudarcok sora gyermeknek, szülőnek.

 

Üdvözlöm!

Hernádiné Sándor Ildikó vagyok.

A Budapest XIV. Kerületi Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézetet vezetem 2011 óta.

30 éves pedagógiai szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Szaktanácsadói tevékenységem részeként 13 éve kiemelten foglalkozom elméleti és gyakorlati szinten a DIFER-mérőeszköz alkalmazásával, a vizsgált készségterületek fejlesztési lehetőségeivel óvodás és kisiskolás korban.

A Szegedi Tudományegyetem Képességkutató Csoportjának munkatársai adták át számomra a területre vonatkozó elméleti hátteret, melyért mind a mai napig hálás vagyok, hiszen a mindennapi gyakorlatban alkalmazom a tőlük kapott tudást, ismereteket.

Kik Ők?

Dr. Nagy József, Dr. Csapó Benő, Dr. Vidákovich Tibor, Dr. Józsa Krisztián, Fazekasné Fenyvesi Margit, Cs. Czahesz Erzsébet, dr. Fülöp Márta, B. Németh Mária, Dr. Korom Erzsébet és sok-sok kiváló szakember az oktatáskutatás világából...

 

Sokéves előadói gyakorlatom van, melynek során több száz óvónőt és tanítónőt készítettem fel az ország különböző pontjain a DIFER-mérőeszköz alkalmazására, illetve adtam át saját gyakorlati tapasztalataimat a vizsgált készségek óvodai, iskolai, otthoni fejlesztési lehetőségeiről.

2012 augusztusában jelent meg két készségfejlesztést segítendő fejlesztő - foglalkoztató kiadványom 5-6 éves gyermekek számára Porond Parádé és Állati Cirkusz címmel,  a Szalay Kiadó gondozásában.

A 3-4 és a 6-7 éveseknek szóló DIFER készségterületek fejlesztését célzó további foglalkoztatóim 2013 szeptemberében kerültek a boltok polcaira, szintén a Szalay Kiadó gondozásában. Elérhetők a kiadó honlapján illetve a boltok könyvespolcain.

 

A kiadványokat pedagógusok és szülő egyaránt sikerrel alkalmazhatja a gyermekek elemi alapkészségeinek fejlesztése érdekében.

Szívesen megosztom tudásomat, ... így

vállalom tantestületek, nevelőtestületek, szakmai munkaközösségek, pedagógusok felkészítését a DIFER-mérőeszköz szakszerű alkalmazására.

Előadásom (továbbképzéseim) keretében a résztvevők megismerkednek a DIFER-mérés elméleti hátterével, és gyakorlatával, a DIFER-mérőeszközzel, a mérési eredmények feldolgozási módjával, a fejlesztési lehetőségekkel, módszerekkel, fejlesztőeszközökkel, kiadványokkal.

További kiemelt területem a tehetségazonosítás, melynek alapjait az ELTE PPK kurzusán sajátítottam el Gyarmathy Évától, Czeizel Endrétől, Heimann Ilonától, Herskovits Máriától.

A tehetségazonosításhoz a KÍVÁNCSI LÁDA tehetségazonosító eszközt alkalmazom, mely a Második Kerületi Pedagógiai Szolgáltató Intézet által kifejlesztett mérőeszköz, Gyarmathy Éva szakmai támogatásával. 

 

Kedves Szülő!

Ha úgy érzi, bizonytalan iskolába készülődő gyermeke készségeivel, képességeivel kapcsolatban, kérem keressen bizalommal.

Ha nem biztos benne, de sejti, hogy gyermeke bizonyos területeken tehetségesebb az átlagosnál, keressen bátran!


Segítek Önnek és gyermekének, hogy az iskolaválasztás, az iskolakezdés örömmel teli legyen és ne kudarcok sora.

 


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 5
Heti: 36
Havi: 139
Össz.: 10 311

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Iskola-előkészítés, iskolaérettség-vizsgálat, készségfejlesztés - © 2008 - 2019 - aziskolaelokeszito.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »